Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


William Levy interjú

Az Árva angyal férfi főszereplőjével William Levyvel olvashatok egy interjút. Jó szórakozást hozzá!

Hogy érzed magad az első főszerepedben?

- William: Izgulok, mert nagyon nagyok az elvárások, hiszen Maite és én is most kaptuk meg az első lehetőséget, hogy főszereplők lehessünk. A Pasión után ez nagyon hízelgő, nem számítottam rá, hogy egy ilyen lehetőség vár rám, de hála Istennek mégis megtalált, és azt hiszem, a legjobb, amit tehetek, hogy maximális teljesítményt nyújtok. Ráadásul régóta várom ezt a pillanatot, megdolgoztam érte, nem tegnap lettem színész, és nem csak a szép pofim miatt hívtak, hogy szerepeljek ebben a sorozatban. Elsősorban ezt szeretném bizonyítani, mert most biztos sokan azt hiszik, hogy ez milyen könnyedén megy.

- Mesélj a karakteredről!

- William: Juan Miguel egy pszichológus, akinek sötét múltja van, és tulajdonképpen ez viszi rá, hogy pszichológiát tanuljon, mert így alkalma nyílik segíteni az olyan fiataloknak, akik átmentek azokon a dolgokon, amiken ő is. Eközben meghal a felesége, és megismeri Marichuy-t (Maite Perroni), akiért felelősséget érez, a saját házába viszi, lassacskán beleszeret, és teljesen elkeseredik, amikor nem lehet vele.

- Hogyan készültél fel Juan Miguel eljátszására?

- William: Rengeteget olvastam, és beszélgettem pszichológusokkal is, akik sok érdekes történetet meséltek. Veszélyes hivatás ez, mert megeshet, hogy óhatatlanul beleszeretsz egy páciensbe vagy a betegségébe, ahogyan a sorozatban is történik. Tényleg nagy munka volt felkészülni, mert teljes mélységében meg akarom érteni a karaktert.


- Miben hasonlít William Levy és Juan Miguel?

- William: Semmiben! Én nem vagyok milliomos, és soha nem is voltam az, sem pszichológus. De a lelkemet is beleadom, hogy valószerűbbnek tűnjön.

- Mi az, amit William másképp tenne, mint Juan Miguel?

- William: Nem követném el azt a súlyos bűnt, amit ő a múltjában. Aki nem bán meg egy ilyen hibát, annak tényleg nincs szíve.

- Milyen a viszonyod Maitéval?

- William: Isteni, nagyon laza és nagyon tehetséges lány, mint mondtam, egy úton haladunk, egy utat jártunk be, és ez sokat segít. Nagyon jó munkatárs, szeret új dolgokat tanulni, és mindig mosolyogva érkezik a forgatásra. Jól kijövünk, megvan közöttünk a szikra. Korábban nem ismertem, de jól egymásra hangolódtunk, ahogyan az egész stábbal.

- Milyenek voltak a csókjelenetek?

- William: De kíváncsi vagy! (nevet) Színészek vagyunk, és tudjuk, hogy a csókok nem hiányozhatnak egy szerelmes történetből, értünk hozzá, majd meglátjátok!