Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


William Levy egy nap két nővel is csókolózott...

Egyesek még mindig állítják , William és Maite között több van , mint barátság . '' Micsoda csókok ! ,,

Olyanok mint ha igazából szerelmesek lennének . Írta az egyik mexikói magazin William Levy és Maite Perroni legújabb sorazata , a Triunfo del Amor kapcsán . És tényleg ,a csók jelenet közben valósággal izzik a fiatalok körül a legevő . De mindez csak a látszat . Állítják ők ketten . Mert  William nek egy másik nőért dobog a szíve...

74240_112633492135747_101932226539207_85037_4164395_n.jpg


Már az is előfordúlt , hogy William egy napon csókolózótt Maite Perronival és a párjával ,  Elizabeth Gutierrezzel . Délelőtt ugyanis éppen a Triunfo felvételei zajlottak , ahol a főszereplők megcsókolták egymást , délután viszont William repülőre ült , s meg sem állt Miamiig , ahol már várt rá Elizabeth . Az egyik szemfüles paparazzo fotósnak pedig sikerült lencsevégre kapnia , ahogyan ők ketten szenvedélyesen megcsókolták egymást . Pedig ahogy az lenni szokott , William úgy jelent meg az utcán , hogy lehetőleg senki sem  ismerje fel . Ilyenkor mindig napszemüveget visel és általában sapkát is húz a fejére . Ha ugyanis felismerik , gyakorlatilag nem tud megszabadulni az autogramkérő rajongóktól .

William és Elizabeth ,, Titkos" csókja amúgy jó néhány mexikói és amerikai lapban megjelent mint egy bizonyiték arra , hogy a kapcsolatuk teljesen rendben van . A tengerentúlon ugyanis még mindig tartják magukat azok a pletykák ,  hogy William bizony nem is egyszer lépett félre az utóbbi időkben . Sőtt vannak olyan újságírók akik azt is makacsul állítják , hogy Maite Perroni és William Levy között sokkal több van, mint barátság . Ez a híresztelés már csak azért is érdekes , Mert Maite nem is olyan régen a nyilvánosság előtt is megmutatta az új barátját .

Egyes lapok odáig is elmentek , hogy William és Elizabeth lesifotóját és a csókot amolyan megrendezett jelenetnek titulálták . Szerintük ezzelWilliamék csak azt akarták bebizonyitani , hogy minden rendben van közöttük . Amikor erről az elméletről kérdezték Williamet , ő csak ennyit mondott : ,, Ez hülyeség , de az nem , hogy minden rendben van közöttük Elizabethel ! "

Itt a csók !

williamkiss.jpg