Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maite Perroni majdnem férjhez ment...

Az Árva angyal Marichuya majdnem férjhez ment !

Az Árva angyal Marichuya élete legnagyobb szerelmét is egy sorozatnak köszönheti . Sokáig úgy nézett ki , férjhez is megy a párjához , de aztán az élet és egy másik sorozat közbeszólt ...

Kép Maitéről és Guidórol : ,, William sokkal helyesebb !!!
 

boda_maite_010807.jpg

Maite Perroni a Rebelde ( Lázadó ) sorozat tette ismertté még 2004 - ben .Ekkor egyik pillanatról a másikra ő lett a mexikói tévénézők egyik legnagyobb kedvence . Az akkor még csak 21 éves lány igyekezett minnél inkább kihasználni a hírtelen jött sikert . Ezért a sorozat forgatásának befejeztével csatlakozott egy zenekarhoz  , az RBD-hez . Az együttes jól számított , Maite népszerűségét  is felhasználva az elkövetkezendő négy évben nem kevesebb  , mint 15 millió ( ! ) lemezt adtak el Latin - Amerikában .

Az RBD azonban nem csak a zenei sikereket , hanem a nagy szerelmet is elhozta Maite életében . A  csapat menedzsere és zenei vezetője Guido  Laris  hamar meghódította  a szép szinésznő szívét . Maite később így nyilatkozott erről : ,, Ha nincs a  Rebelde  , sose lépek be az RBD-be , s így valószinüleg nem is találkozom Guidóval .  Ha így vesszük a sorozatnak köszönhetem a szerelmemet . "

De az igazsághozaz is hozzátartozik , a szerelmesek sokáig titkolták a kapcsolatukat .  Csak akkor ismerték be , hog együtt vannak , amikor ez már mindenki számára nyilvánvaló volt .

Eljegyzés , esküvői tervek ...

Maite  és Guido négy évig voltak együtt . És hogy mennyire komolyan gondolták a kapcsolatukat , az is jól mutatja , hogy 2006-ban mexikóvárosban közösen vásároltak egy 280 000 dolláros ( 50 millió forintos ) penthouse lakást . Aztán sok került az eljegyzésre is , ám az esküvő ,amit tervezgettek , végül is elmaradt ...

Maite ugyanis 2008-ban egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a Televisa tévétársaságtól . Felajánlották neki a női főszerepet az Árva angyalban . Maite így nem utazott el  az RBD  utolsó túrnéjára a többiekkel , mert akkora már kezdődött az Árva angyal forgatása . A zenekar a turné után fel is oszlott , Maite és Guido kapcsolata pedig végérvényesen megromlott . Állítólag nem haragban váltak el egymástól ,  de 2008 óta sehol nem mutatkoztak együtt , és semmi jel nem mutat arra , hogy az egykori jegyesek bármilyen formában tartanák a kapcsolatot . 


William Miatt ??

Miután Maite és Guido szakítása gyakorlatilag egybeesett az Árva angyal forgatásának megkezdésével , a mexikói sajtó egyből azt kezdte el boncolgatni , a fiatal és a sorozat férfi főszereplője , azaz  William Levy miatt szakított Guidoval . De ahogy ezt már ezt már előző számunkban megírtuk , Maite és William határozottan állítják közöttük csak szoros barátság van .

 

 

 

 cuidado-con-el-angel-william-levy-y-maite-perroni-01.jpg