Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maite Perroni interjú

 

Ma az Árva angyal sztárjával Maite Perronival olvashattok egy rövid interjút.- Maite, hogy érzed magad most, hogy lehetőséget kaptál, hogy főszerepben bizonyíts?

- Nagyon elégedett vagyok, de nagyon izgulok is. Minden olyan gyorsan történt, de most van itt a lehetőség, most kell tudnom élni vele. Mikor megtudtam, hogy én játszhatom el a főhősnőt, örömömben felhívtam minden számomra kedves embert, többek között a szüleimet és a vőlegényemet, Guidót, mert ők mindig és mindenben mellettem álltak.- Marichuy-hoz hasonló karaktert képzeltél el első főszerepednek?

- Igen. Egy főszerep fontos állomás, ebben a szerepben pedig nagyon boldognak érzem magam. Ebben a történetben azt az üzenetet közvetíthetem a nézőknek, hogy mindig mindenből van kiút, erősnek kell lenni, és mindig, mindig előre nézni.

- Miben hasonlít egymásra Marichuy és Maite?

- Abban, hogy mindketten harciasak vagyunk, és kiállunk az igazunkért, ha kell. Igaz, hogy ő olyan dolgokat is megenged magának, mint például a lopást, amit én sosem tennék.

- Mesélj Marichuy-ról!

- Ő egy alapvetően jó lány, csak egy kicsit heves a természete, és könnyen elragadja a hév. Nem gondol a döntései következményeire, emiatt pedig mindig galibába keveredik.

- Hívtak már valaha angyalnak?

- Igen, Guido sok-sok éve azt mondta, hogy olyan angyali a pillantásom, de ezt csak azért mondta, hogy belészeressek, most már nem hallom tőle (nevet). Érdekes, hogy annak idején az RBD-rajongók csináltak egy klubot, melynek a neve "Maite Perroni angyali hangja" volt, ami csak véletlenül rímel a sorozat címére. De én nem vagyok angyal, ember vagyok, mint bárki más, és nagyon is élvezem.- És egy olyan jóképű partner mellett, mint William Levy, nem gondolod, hogy felébreszted a párod féltékenységét?

- Nem, semmiképpen. Ez a munkám. Guido és én nagyon boldogok vagyunk együtt, majd az élet megmondja, mikor házasodunk össze, most nem sietünk sehova, hiszen mindketten dolgozunk. Sok-sok éve együtt vagyunk már, és ez bizalmat ad. William valóban fantasztikus, nagyon profi, remekül kijövünk, és megvan köztünk az a bizonyos izzás is, amitől mindenki bele fog szeretni ebbe a párosba, legalábbis mi ezen leszünk!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

            Meglepő vallomás : Maite Perroni Exkluzív interjú

 


William nem is az esetem de ...


Furcsa azt hallani Maite Perroni szájából , hogy :
,,William tényleg nagyon jóképű férfi , de nekem igazából nem is az esetem ."
Főleg azok után hogy az előző barátja eléggé hasonlított az Árva angyal főhőséhez . És állítólag ugyan ez elmondható a legujabb szerelméről  is . Akit félig meddig még titkol a nyilvánosság elől .

Mint  azt korábban már megírtuk , az Árva angyal párosa, azaza Maite Perroni és William Leymost újra együtt dolgozik Mexikóvárosban . Új sorozatuk a Triunfo del Amor forgatásán William Levy után Marichuy életrekeltőjével, azaz Maite Perronival is találkozhattunk . Persze elsősorban a rólunk szóló pletykákról , na és az új  szerelméről kérdeztük.

- Az a hír járja , téged annak idején nagyon megviselt , hogy a mexikói sajtó arról cikkezett, te és William nem csak a sorozatban szerettetek egymásba.
-Tényleg eléggé nehezen viseltem ezeket a pletykákat . Főleg amiatt , mert egyáltalán nem volt alapjuk . De egy idő után beletörődtem a dologba , mert nem tudtam ellene mit tenni . Az egy kicsit izgatott , mit szólna ezekhez a híresztelésekhez William párja , Elizabeth .De miután találkoztunk  egymással .Láthatta, hogy Williamet és engem csak jó barátság köt össze semmi több. Én pedig azt tapasztalhattam meg , mennyire nagyszerű ember Elizabeth .Nem véletlen , hogy William beleszeretett .

- Még egy percre visszatérnénk a pletykákra .Talán azért írtak rólatok mindenfélét, mert  pont az Árva angyal forgatása előtt szakítottál az akkori barátoddal , Guidóval.
- Igen,  ez így volt . De ennek semmi köze nem volt  a munkámhoz vagy Williamhez . Amúgy pedig : Bár William nagyon jóképű férfi , de nekem igazából nem is az esetem ...

- Ezek szerint nehéz eljátszanod a sorozatban, hogy szerelmes vagy belé?
- Dehogy is. Imádom őt , nagyon jó vele játszani . Egyszerűen csak arról van szó , hogy nekem valahogyan más tipusú férfiak jönnek be . De William csaodálatos kolléga és csodálatos barát is . Hálás vagyok a sorsnak , hogy megint vele dolgozhatok.

-Ha már a szerelemnél tartunk , úgy tudjuk , mostanában van újra van valaki az életedben ...
- Egy kicsit hamarabb jelentek meg rólunk cikkek a sajtóban , mint ahogyan azt szerettük volna . De nem tagadom , van valakim . Manénak hívják , s egyenlőre minden nagyon jól alakúl közöttünk . De még nem szeretnék semmit elkiabálni kettőnkel kapcsolatban .

92160509.jpg

 

 

187451368.jpg

 

 

187451875.jpg 
 

 

 

 

 

 

 

187452175.jpg