Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Maite Perroni, az Árva angyal Marichuya karácsonyi élményeiről, a karácsonyról alkotott véleményéről nyilatkozott egy vele készített interjúban.

Maite Perroni a Télapóra panaszkodott

Nemrég beleshettünk Maite Perroni házába, ahol lefotózták, miközben karácsonyfát díszít, karácsonyi süteményt készít, és egyéb karácsonyi elemekkel rendezi be a lakását. Miközben a teendőit végezte Maite, lelkesen mesélt a régebbi karácsonyi élményeiről.

Nekem mindig is nagyon fontos volt a karácsony, felnőttként és gyerekként egyaránt. Mindig nagyon vártam a karácsonyfa-díszítést! Sok álmatlan éjszakát töltöttem karácsony előtt, annyira vártam a Mikulás érkezését. Apukám mindig azt mondta, hogy amíg nem alszom el, nem jön a Mikulás – nyilatkozta a 27 éves színésznő Quién.com-nak. – Olyan felháborító volt, hogy a Mikulás nem nekem adta az ajándékokat, hanem a fa alá, miután én már elaludtam.”

Maite tehát izgatottan várta az ajándékokat, lelkesen bontotta ki. Viszont az interjúban nem csak a jót, hanem egy rossz karácsonyi emlékét is elmesélte.

„Minden évben barbie babát kértem, de az egyik évben nagyon hamar ki szerettem volna bontani az ajándékot. Annyira kapkodtam, hogy a tesómmal veszekedni kezdtem, és mire kibontottam a barbie-t, Adolfo el is törte. Sajnos másnap a boltok zárva voltak. Ez nagyon roszul esett! A másik rossz élményem az volt, amikor rájöttem, hogy nem is létezik a Mikulás. Akkor történt ez, mikor az egyik hét éves kislány az osztályomban felkiáltott: »A Mikulás nem is létezik, a szülők hozzák az ajándékot!«”

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Maite hónapokkal ezelőtt bejelentett egy örömteli hírt: egy férfi színész ellopta szó szerint Perroni szívét. Lassan szakítottak, és Williem Levy is a képbe került.

Maite Perroni szerelmi háromszöge

Maite Perroni már rég szakított exbarátjával, azután férfira sem nézett. Hosszú idő után a nyilvánosság előtt bejelentette, hogy újra boldog párkapcsolatban él egy férfi színésszel. Új barátja neveCarlos de la Mota volt.Maite még azt is elárulta akkor az élettársáról, hogy egy vérbeli úriember, aki nagyon tisztességes.

Sajnos pár hónap után szakítottak, de azt  nem tudni, hogy miért. Az Árva Angyal főszereplője ezt a hírt az Hola! magazinnal osztotta meg: „Jól vagyok, és nyugodt, mert tudom, hogy el fog jönni majd az igazi a számomra.”

De mostanában azt is mondogatják, hogy William Levy és Maite Perroni között több van, mint egy barátság. Talán egy újabb szerelmi háromszög?

 

-----------------------------------------------------------------

Maite Perroninak, az Árva angyal sztárjának most készül első szólólemeze. Már dolgoznak is az előmunkálatain.

 

Maite Perroni a Triunfo del amor forgatása után elhatározta, hogy elkészíti első szólólemezét a rajongók nagy örömére.

Azt tudni kell, hogy Maite az RBD együttes tagja volt, azonban az együttes már feloszlott. Ez után Maite már önálló  dalokat készített, melyek nagy része telenovellákhoz köthető, mint például az Árva angyalban a Contigo ('Veled') című szám. Szintén Maite énekli még a Mi pecado főcímdalát is; sőt, az új sorozatában, a Triunfo del amorban ő énekli az egyik betédalt duettben.

A lemezen Carlos Lara zeneszerző és producer dolgozik. Reméljük, hogy a tehetséges színésznő első albuma sikeres lesz!

 

---------------------------------------------------------------

Selena Gomez elmondta véleményét Maite Perroniról, ami igazán pozitív vélemény volt. Azt viszont tudjuk, hogy Maite színésznő, az Árva angyal sztárja negatívumot talál Selena Gomezben.

 

Selena Gomez elmondta véleményét Maite Perroniról, amely igazán pozitív volt. A MerI magazinnak a következőket mondta: „Egy iszonyú nagy tehetség! Rokonomnak érzem, mert ő is mexikói. Remekül játszik a sorozatban, amit én is nézek. Nem tudok rá egy rossz dolgot mondani, mert tényleg lenyügöző énekes és színésznő! Példaképemnek tartom, és 10-ből is 11 pontot adnék neki. És örülök, hogy már legalább egyszer találkoztam vele.” – nyilatkozta a fiatal énekesnő.

Viszont az Árva angyal sztárja más véleménnyel van a latin vérű Selena Gomezről: „Nem tudom, mi ez a felkapottság körülötte. Nem tehetséges, szörnyű a hangja, és teljesen el van telve magától. És utál, csak azért mond rólam ilyen szépeket, mert kihasználja a hírnevemet azért, hogy több rajongója legyen! És remélem leszáll a földre!” – mondta.

Vajon ha ezt Selena megtudná, mit szólna hozzá, hogy példaképe így lehordta?

 

---------------------------------------------------------------

 

A People en español magazin egyik legjobban várt kiadása ezennel arról számolt be, kik a legbefolyásosabb latin női sztárok a szórakoztatóiparban.

 

Ebben az évben a listát az énekes-színésznő Lucero, Adamari López, Thalía, Shakira és Anahí vezeti, sok más sikeres nő mellett – adta hírül a Terra.com perui weboldala.

A People en español magazin főszerkesztője, Armando Correa a Primer Impacto című műsornak adott exkluzív interjúban elmondta,  hogyan is történt a hölgyek kiválasztása.

„Azzal a kiváltsággal számolhatunk, hogy Lucero került a címlapra, nemcsak azért, mert az Univision egyik legsikeresebb telenovellájának a főszereplője, hanem mindazért a munkájáért, amit 30 éves karrierje alatt letett az asztalra.” – fejtegette.

A telenovellák egy másik üdvöskéje a Puerto Ricó-i származású Adamari López. A 39 éves színésznő a rák ellen folytatott ádáz küzdelme miatt ékesíti a People en español 25 legbefolyásosabb nőjének listáját. Amikor befolyásosságának kezeléséről kérdezték, a következőket mondta: „Ez azzal áll összefüggésben, hogy miként tud az ember szembenézni azokkal a dolgokkal, melyeket az élet az útjába állít; főleg, amelyek nehezek vagy több munkádba kerülnek.”

A mexikói énekesnő, Thalía már hosszú évek óta e tekintélyes magazin része, s természetesen most sem lehetett kivétel. Ez volt a legjobb éve, s a lemezei közül is a legutóbbi a legjobb, melyet valaha kiadott. Nemrég új ruhakollekciót dobott piacra Mexikóban. Azon kívül, hogy énekes, előadóművész, üzletasszony is.

Shakira, a ragályos Waka Waka című sláger királynője szintén nem hiányozhatott. Nemcsak azért, mert ott volt a labdarúgó-világbajnokságon, hanem mindazért a munkáért, amit Kolumbiában folytat – iskolák létrehozásával segíti a gyerekeket –, a magazin kiemelt elismerésben részesíti.

A People en español weboldal felhasználóinak választottja, Anahí is csatlakozik a listához,  megfosztva ezzel trónjától RBD-s extársát, Maite Perronit. Anahí a népszerűségi szavazatok alapján került fel a listára.

(A teljes lista a People en español magazinban, vagy a CNN spanyol nyelvű csatornáján tekinthető meg; az interneten nem hozták nyilvánosságra.)

 

 

Az Árva angyal női főszereplője, Maite Perroni kijelentette az Hola! magazinnak, hogy ő és Carlos de la Mota szakítottak.

 

Maiténak most zárult le a kapcsolta  Carlos de la Motával, aki szintén színész. Valamivel több mint egy hónappal azután, hogy Carlos udvarolni kezdett az Árva angyal című sorozat Marichuyának, Maite kijelentette az Hola! magazinnak, hogy kapcsolatuk véget ért.

Ritkán láthattuk, hogy a pár élvezte a szerelmet. Ha Maite megcsókolta barátját, a képek rögtön felkerültek a netre. Mindössze ennyi volt. Képek, de semmi több.  Az Árva angyal bevallotta, nagyon izgatott volt, amikor Carlos de la Mota udvarolni kezdett neki. Dulce María és a barátai gratuláltak neki.

De most ez a kapcsolat véget ért. Reméljük, hogy Maitét nem viselte meg nagyon az esemény. A színésznő azt mondta: „Jól vagyok és nyugodt, mert tudom, hogy el fog jönni majd az igazi a számomra.”

Reméljük is, hogy így lesz, és ha az a bizonyos igazi eljön, Maite Perroni nagyon boldog lesz mellette.

---------------------------------------------------------------

 

Nemrég még arról pletykáltak, hogy talán több van Maite Perroni és kollégája, William Levy közt.

 

A románc valóban csak pletykának bizonyult, ugyanis Maite bevallotta, ismét szerelmes, s szerelme nem más mint a szintén színész Carlos De La Mota. A lány nagyon boldog szerelmével, azt nyilatkozta Carlosról, hogy egy igazi úriember, és nagyon boldogok együtt.

Carlost a magyar telenovellarajongók ismerhetik hiszen számos nálunk is vetített sorozatban játszik. Ilyen például a Lety, a csúnya lány amelyben Eduardo Mendozát alakítja, de szerepelt a Candyben (Las Tontas No Van al Cielo) is mint Raul. A Destilando Amorban James O 'Brien-t játszotta.

A hírek szerint egy darabig együtt járt Elizabeth Alvarezzel akivel együtt játszottak a Lety, a csúnya lányban.

Képek:

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 • Először mutatkozott egy családként egy magazin hasábjain Elizabeth Gutiérrez és William Levy. A két színész lassan nyolc éve alkot egy párt, s két gyönyörű gyermeket nevelnek.

  Megmutatta kislányát Elizabeth és William

  Mindenkit meglepetésként ért, hogy a People en Español április számának címlapjáról a Levy-Gutiérrez család köszön vissza. Elizabeth és William második gyermekét a magazin által készített exkluzív fotók által kívánták megmutatni a világnak, s a visszajelzések alapján mindenkit teljesen elbűvöltek vele. A március 6-án első születésnapját ünneplő Kailey Alexandra és a hamarosan ötéves nagyfiú, Christopher Alexander fotóin látszik, hogy Tophy mennyire odáig van kishúgáért.

  A magazin nem kevesebb mint 13 oldalt szánt Elizabethék családi albumának exkluzív fotóira, s a csodálatos képek mellett egy, a fiatal párral készült interjút is élvezhetnek az olvasók. Az interjúban William elsősorban a szülői felelősségről mesélt, és arról, hogy számukra a család mindennél fontosabb. Ám nem csak szép dolgokról esett szó. A kubai színész beszélt a vádakról, miszerint megerőszakolta az egyik kiskorú rajongóját, és többször megcsalta kedvesét; Elizabethet pedig a hírek szerint válságba került kapcsolatukról és esküvői terveikről kérdezték. A színésznő elmondta, ők is csak emberek, akik ugyanúgy, mint mások, szomorú és örömteli dolgokon is keresztülmennek.

  „Emberek vagyunk, akik jó és rossz dolgokon mennek keresztül. A sajtó mondhat rólunk bármit, mi normális pár vagyunk, akik néha jól megvannak, néha pedig nem” – mondta Gutiérrez.

  Korábban sokan gondolták róluk, hogy házasok, ennek pedig az az oka, hogy mindkettejük vezetékneve Gutiérrez, ám William, mióta híres lett, csak a Levyt használja. A színész erről a következőket mondta:

  „Soha nem voltunk házasok, mi nem házasok, hanem egymásnak elkötelezettek vagyunk. Akkor házasodunk össze, ha Isten úgy akarja, ha lesz elegendő szabadidőnk összeházasodni, és nászútra menni, de erre jelenleg nincs időnk... Az, hogy ugyanaz a vezetéknevünk, egy újabb egybeesés az életünkben.”

  A kis család láthatóan nagy boldogságban tölti mindennapjait, jelenleg Mexikóban, Elizabeth ugyanis, amint véget értek az El fantasma de Elena (’Elena szelleme’) forgatásai, azonnal kedvese után repült, hogy minél több időt tölthessenek együtt

 

 •  

 •  

   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Hamarosan hazánkba is eljut Jacqueline Bracamontes és William Levy közös telenovellája, a Sortilegio. A Cool január 31-étől tűzi műsorára a sikergyanús sorozatot.

  Kettős játszma a Cool tévén

  A Sortilegio című telenovella külföldön hatamas sikert aratott, így szinte biztos volt, hogy hazánkig is eljut. A sorozat főszereplői a nálunk is jól ismert Jacqeline Bracamontes – a  Rubí, az elbűvölő szörnyeteg Maribelje, illetve a Candy című sorozat címszereplője – és William Levy – az Árva angyal Juan Miguelje – lesznek. A telenovellát 2009-ben készítették, és 90 epizódból áll.

  A főszereplőkön kívül is rengeteg ismerős arccal találkozhatnak a telenovella-kedvelők. A rég nem látott Chantal AnderePaula és Paulina, Marimar – ebben a sorozatban sem kedvességéről lesz híres,  Daniela Romo játssza majd William édesanyját, aki  Gabriel Sotóval kerül intim viszonyba. A sikeres szereplők mellett sok új színész is feltűnik majd.

  A telenovellát tehát a Cool tévé január 31-étől fogja majd műsorra tűzni.

   

   -----------------------------------------------------------------------------------------------------

  Az Epizód magazin munkatársai Mexikóban jártak, hogy interjút készítsenek az Árva angyal férfi főszereplőjével.

  Exkluzív interjú William Levyvel

  William Levy jelenleg új sorozatát, a Triunfo del amort forgatja. Az Epizód magazin munkatársai Mexikóban készítettek vele interjút, ahol még a forgatásra is beengedték őket.

  Epizód (E.): Magyarországon az Árva angyal tett igazán ismert és népszerű színésszé, hogyan emlékszel vissza erre a sorozatra?
  Wlliam Levy (W.L.):
  Talán az Árva angyalban volt az eddigi legfontosabb szerepem. Az igazat megvallva, sokakat, közöttük engem is meglepett, hogy mekkora siker lett. Mexikóban nem is a legnézettebb idősávban tűzték műsorra. Itt ugyanis a legtöbben este ülnek le a tévé elé. Az Árva angyalt azonban délután vetítették. Mégis általában több nézőt vonzott, mint az esti telenovellák. Emiatt mindenki nagyon boldog volt, aki részt vett a sorozat elkészítésében.

  E.: És ez egy csapásra a legnagyobb sorozatsztárok közé emelt téged…
  W.L.:
  Hát a legnagyobb sztárok közé azért nem. Abban ugyanis biztos vagyok, nekem még rengeteget kell tanulnom ahhoz, hogy igazán jó színész válljon belőlem. De az tény, hogy hirtelen nagyon népszerű lettem Mexikóban. És ahogy a sorozatot egyre több országban eladták, külföldön is kezdték megismerni a nevemet. Örülök, hogy most már Magyarországon is nézik az Árva angyalt

  E.: Mégpedig nem is kevesen. Már csak ezért is érdekes, hogy a legújabb sorozatodban is együtt forgatsz Maite Perronival. Milyen vele dolgozni? De persze úgyis kérdezhetnénk, milyen vele eljátszani egy szerelmespárt?
  W.L.:
  Maitéról csak jókat tudok mondani. Remélem, majd ő is ugyanezt mondja rólam (nevet!), de a viccet félretéve, ő az életben is pontosan olyan tündér, mint ahogyan ez a képernyőn látszik. Kedves, figyelmes, igazi jó barát, aki azonnal észreveszi, ha valami problémája van az embernek, s megpróbál segíteni. Ami pedig a szerelemi szálat illeti, vele ezt sem nehéz eljátszani. Tudom persze, hogy a sajtó időről időre összeboronál minket, de ez csak reklámfogás. Hiszen nekem van társam, Maitének pedig alakul egy kapcsolata… De nyilván majd erről ő is mesél nektek. Ha ki tudjátok szedni belőle… (nevet).

  E.: Talán kellemetlen kicsit a kérdés, de nem lehet, hogy azért boronál össze a sajtó néha-néha valakivel, mert távol élsz a családodtól?
  W.L.:
  Valóban megesik, hogy a munkám néha hosszú hónapokra elszólít tőlük. Most például én itt forgatok Mexikóban, a párom, Elizabeth pedig Miamiban vállalt szerepet egy sorozatban. A gyerekek persze velem vannak, hiszen a kislányom még nagyon kicsi. Néha egyenesen szenvedek a gyerekeim nélkül. De szerencsére a Televisával sikerült egy olyan szerződést kötnöm, hogy minden második hétvégém garantáltan szabad. Ilyenkor nem forgatok. Vagyis kéthetente mindig hazautazom hozzájuk, Miamiba. Sőt, van, amikor ennél is gyakrabban el tudok szabadulni. Most még az új sorozat elején járunk, ilyenkor kevesebb a munka.

  E.: Pedig az a hír járja, hogy nemritkán éjszakába nyúlnak a felvételek…
  W.L.:
  Őszintén válaszoljak? Ha nem jut a producereim fülébe, elárulom, hogy reggelente legtöbbször félig még alszom, amikor bejövök a stúdióba. Sokszor annyira későn fejezzük be a munkát. De aztán összeszedem magam, s mire elkezdődnek a felvételek, újra felveszem a ritmust. Ez megy itt nap mint nap. Majd ti is meglátjátok. De mindezzel együtt nagyon élvezem a színészetet. És nagyon örülök, ha a sorozataim örömet okoznak a nézőknek.

   

   

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  A legújabb pletykák szerint Elizabeth Gutiérrez visszafogadta hűtlen férjét, William Levyt.

  Elizabeth Gutiérrez megbocsátott férjének

  Biztos tudják már azok a rajongók, akik szeretik Elizabeth Gutiérrezt vagy William Levyt, hogy William keveredett már szexbotrányba régebben is, de akkor Elizabeth megbocsátott neki.

  A közelmúltban megint volt egy szexbotrány a család körül.

  Állítólag William egy 17 éves lányon nemi erőszakot követett el. A lány édesanyja 2 és fél millió dollárt követel a családtól.

  A nyomozást lezárta a rendőrség, ugyanis nem volt bizonyíték arra, hogy William bármit is csinált volna a lánnyal.

  Az esetről Elizabeth is nyilatkozott: „Nagyon nehéz időszak ez a számunkra. Sajnos a népszerűségnek árnyoldalai is vannak. Williamről sohasem tudnám elképzelni, hogy erőszakosan viselkedjen. Főleg nem egy nővel. Amivel vádolja az a lány, az aljas rágalom.”

  Később kiderült, hogy Elizabeth megbocsátott Williamnek, és megint boldogok együtt.  Sokan úgy vélik, hogy ez az egész hazugság volt, hiszen a lány prostituált, és csak hazudott, amikor azt állította, hogy az Árva angyal Juan Miguelje nemi erőszakot követett el rajta.

   

  ---------------------------------------------------------------

  Na ehhez mi szólsz?

  Az Árva angyal Marichuyának és Juan Miguelének újabb közös sorozata lesz El triunfo del amor (A szerelem diadala) címen.

   

  2010. augusztus 15-én jelentették ki biztosra, hogy Maite Perroni és William Levy lesznek az El triunfo del amor ('A szerelem diadala') című sorozat főszereplői. Ez a sorozat az Esmeralda és a Paula és Paulina producerének új telenovellája.

  Több mint 2 év telt el azóta, hogy a két fiatal együtt forgatták az Árva angyal című sorozatot, amivel meglehetősen nagy sikert értek el. De nem csak az Árva angyal volt az egyetlen közös forgatásuk, hanem mindketten szerepeltek a Mujeres asesinas című krimisorozat harmadik évadjában is.

  Az új közös sorozatuk az El privilegio de amar (Titkok és szerelmek) című sorozat alapján íródott. Benne egy lány (Maite Perroni) és édesanyja (Victoria Ruffo), nem tudván rokoni kapcsolatukról, ugyanazon férfibe (William Levy) szeretnek bele.

  További szereplők a sorozatban: Daniela Romo, Manuel «Flaco» Ibáñez és Carmen Salinas

  A forgatási munkálatok 2010. szeptember 1-jén indultak meg, és novemberben fogják először vetíteni Mexikóban.

   ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  William Levy és Elizabeth Gutiérrez már évek óta egy párt alkot, de a házasság eddig még nem került szóba. Most azonban a sármos színész kisfia segítségével kérte meg párja kezét.

   

  Williamet és szerelmét eddig mindenütt úgy emlegették mintha házasok lennének. Pedig eddig még hivatalosan nem erősítették meg a kapcsolatukat. William talán úgy gondolta, négy éves kisfiúk Christopher, és nemrég megszületett Kailey nevű kislányuk miatt jobb lenne ha hivatalossá tennék szerelmüket.

  William  a lehető legromantikusabb módon kérte meg Elizabeth kezét.

  Egyes hírek szerint miközben Liz a Telemundo stúdiójában forgatta legújabb novelláját, kapott egy gyönyörű csokrot, benne egy üzenettel: "Szeretlek". Mikor hazaért, a lakás  tele volt gyertyákkal és egy virágokkal kijelölt úttal ami Elizabeth  szobájában ért véget. Mikor kinyitotta az ajtót ott várt rá kisfia Christopher kezében egy dobozzal. A dobozban nem gyűrű volt hanem egy kis papír amin ez állt: " Szeretlek! Hozzám jössz feleségül?"

  Az újdonsült jegyespárnak nagyon sok boldogságot kívánunk, reméljük mindig ilyen boldogok lesznek.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------2010. október 15. és volt

  Triunfo del amor premierje Mexikóban.

   

  A Triunfo del amornak ma lesz a premierje Mexikóvárosban. A sorozathoz több mint 10 promót készítettek, és a szereplők bemutatkozása is elkészült.

  A William Levy és Maite Perroni páros új telenovelláját – akiknek első közös szerepe az Árva Angyal – minden bizonnyal sok mexikói megcsodálja és napról napra követi majd.

  Az előző közös sorozatban (Árva Angyal) remekül kiálták a helyüket egymás mellet, sőt néhány ember még össze is "hozta" őket, vagy inkább képzelte őket.

  A sorozat helyi idő szerint 21.15 perckor (magyar idő szerint hajnali 4.15-kor) fog kezdődni a Canal de las Estrellas tévécsatornán. Mindenesetre, a Mexikóiak ismételten szerencsések, hiszen először láthatják ezt a sorozatot!

                                        A telenovella hirdetése

   

  Képek:

   

   

 

-----------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------

 

 

Maite Perroni és William Levy újra együtt forgat! =D

Maite Perroni és William Levy újra együtt forgat!

Az Árva angyal közkedvelt főhősei Maite Perroni és William Levy két év után most újra együtt forgat...

   

Maite Perroni és William Levy jelenleg a telenovellák két legközkedveltebb csillaga most ismét szerelmes párt játszik. Méghozzá Salvador Meyía producer legújabb novellájában.
A sorozat El triunfo del amor (A szerelem diadala) cimen fut és ahogy azt Meyíától már megszoktuk ez a telenovella is egy feldolgozás méghozzá a nagysikerü nálunk is bemutatott titkok és szerelmek alap történetére épülő teleregényről van szó.
Én nagyon kiváncsi vagyok a novellára remélem ti is a jövöben mindenesetre írok majd egy két cikket a sorozatról.